marți, 10 martie 2009


PROMOVARE REPORTER ESENŢIAL

Informaţia o primeşti zi de zi la „REPORTER”. Acolo afli tot: asculţi povestea, trăieşti emoţia şi urmăreşti cu sufletul la gură imaginile. Toate ajung la tine zi de zi în cele şapte emisiuni „REPORTER”.
Noi tragem linie. Sintetizăm, analizăm şi concluzionăm. Noi suntem esenţa: informaţia pură, transformată, remodelată şi pusă în balanţă. Noi dăm echilibrul de care aveţi nevoie. Echilibrul este esenţial!
În fiecare duminică, de la ora 12,30 „REPORTER ESENŢIAL”.

Emisiunea este o sinteză şi o analiză a celor mai importante evenimente ale săptămânii. Informaţiile sunt adunate, prelucrate şi comentate, pentru a oferi telespectatorilor o emisiune exact aşa cum o arată titlul: ESENŢIALĂ. Se difuzează în fiecare duminică, de la ora 12,30 şi durează 30 de minute. „REPORTER ESENŢIAL” este realizat de Raluca Butan Ursea.

„Alege esenţa fără a omite detaliile. Detaliile sunt de multe ori cele mai importante. Ele dau culoare, ele dau strălucire, ele fac diferenta.”
Mihai Grigoruţă - producător general „REPORTER ESENŢIAL”

Un comentariu:

  1. Am citit tot blogul desi sunt obosit si ma dor ochii de la contrastul dintre alb si negru. Vreau doar sa spun ca intotdeauna am apreciat ca esti un om caruia ii place sa faca lucruriile ca la carte si se asigura de lucrul acesta. Sper sa poti trece de stresul de la serviciu si sa gandesti anumite lucruri in ansamblu si sa actionezi ca atare. Pentru ca asa este mai bine.

    RăspundețiȘtergere